Tuesday, October 2, 2012

Jauh

esok merupakan malam pertama mummy tak tido dgn hamza. sbb mommy kene outstation pegi penang. ceh! penang je. bukan jauh pun. tapi tak ley nk bawak daddy n hamza, sbb mummy kene share bilik dgn colleague mummy.

hurmmm... tak pernah lagik ni berjauhan dgn hamza sejak die lahir. waktu mummy demam urat aritu pun, walaupun daddy bawak hamza tido luar, tgh2 malam tu, mummy diam2 bangun tido gak sebelah hamza. pastu bile hamza nangis, mummy kejut daddy suh wat susu, baru mummy masuk bilik balik. haiyarkkk. (malasnye mummy awak ni sayang)

tp esok, kene pegi penang. iskkk. rimas la perut. ikutkan perancangan, patutnye pegi ari kamis. the earliest flight pastu balik petang tu jugak. come on, penang dekat je ok. tido2 tak payah.

tp bos tanak, sbb kalo naik earliest flight, kene kuar umah kul 5. so? ape masalah? kuar je la. dushhhhhhhh! tp sbb die bos, dan kami kuli, kene la ikut kata bos, kene pegi besok petang. dan malamnye nnti camne? skype je la ngn hamza.

owh, bukan jauh pun penang. daddy aritu pegi china lagik. mummy 1 malam je. daddy sampai 2minggu. so daddy, jaga hamza elok2 tau. die nangis nk susu, bangun buat susu, bukan tepuk suh die sambung tido mcm slalu awak buat tu ye. :P


haila hamza, sure mummy rindu hamza.

tho semalam time hamza tido, mummy pandang muke hamza dan sebut out loud.
"takpe hamza, rabu malam ni mummy akan tido puas2 nyenyak2 tau. kamis malam mummy balik ye"

daddy kalih pandang mummy dengan pandangan membunuh.

hahahahhahah...


3 comments:

  1. hehehe...hamza don't miss mummy please..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. mummy yg rindu hamza nnti

      Delete
  2. Good job for writing this brilliant article.Excellent point here. I wish there are more and more cultured freshwater pearl articles like that.You can visit our pearl in an oyster.If you get a chance pop up by my page, maybe you would like pearl beads.

    ReplyDelete