Wednesday, November 27, 2013

Eh, lekat lagi ke?

berdesing je telinga aku dengar ayat ni.

apa susah sgt ke nk sebut elok2 pun macam

eh, pregnant ke?
eh, hamza nk dpt adek ke?
eh, ada org baru ke?
eh, berita gembira ke?
eh? eh? eh?

takde la bukan apa, bahasa tu mencerminkan jati diri apa. dah kalo tu yg terkeluar dari mulut, agak2 camna la tanggapan orang kat yg bercakap tu?

erm, seb bek aku tak dgr direct, dengar dari mulut laki aku je sbb die yg dengar.

dan seb bek laki aku cool je. selamba kata

"nnti lagik 2minggu baru bagi tau"

hahahhahah


6 comments:

  1. npe ni??? so btl ke pegnen eh? Tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnti lagik 2minggu baru bagi tau. hehehhehe

      Delete
  2. huhuhu...
    saya dah terbiasa dengan ayat ni waktu preggykan anak ke 2
    sabar je la

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. people are in-considerate sometimes

      Delete
  3. hehehe the funny thing is bile lepas beranak beberape bulan org mule tanye Bila nak plan yg ke 2? tapi bile dah betul2 lekat yg kedua org question balik EH lekat lagi ke? manusia adalah sejenis makhluk Allah yang kelakar. -_- ahahhaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. sgt. tahla. sama2 berdoa kita tak tergolong dalam golongan yg kelakar tu je la

      Delete